El Departament de Filologia i Comunicació és responsable de diferents titulacions que s'ofereixen a la Universitat de Lleida i que pertanyen als tres nivells de formació universitària: grau, màster i doctorat.

Si vols estudiar Comunicació i Periodisme Audiovisual, Filologia Catalana o Filologia Hispànica o vols compatibilitzar ambdues filologies amb la formació en llengües aplicades i traducció, en el nostre Departament podràs fer-ho des de primer de carrera fins arribar a ser doctor o doctora.

I si tens interès en els estudis de clàssiques o de francès, trobaràs una oferta formativa complementària en alguna de les nostres titulacions i podràs fer la tesi doctoral dins les nostres línies de recerca departamentals.

El nostre professorat treballa activament per oferir una docència de qualitat, adaptada a les necessitats i exigències de l'entorn socioeconòmic, fomentant les noves metodologies i vetllant per la realització de pràctiques en empreses per afavorir la inserció en el món laboral.

Així mateix el personal docent i investigador participa en projectes de recerca competitius que reverteixen en la millor formació de l’alumnat.

Notícies

 

Més notícies...

   Darrera modificació: