Descarregar Pdf

VIII Concurs de Relats Curts

CARTEL_VIII concurso de relatos cortos -1_page-0001

El Departament de Filologia Clàssica, Francesa i Hispànica de la Universitat de Lleida organitza la vuitena edició del Concurs de Relats Curts, destinat als estudiants matriculats a qualsevol dels Graus de la Universitat de Lleida inclosos els de mobilitat, així com els estudiants de 1r i 2n de batxillerat, cicles formatius i de 3r i 4t de l'ESO de la circumscripció de Lleida, la Franja i Igualada.

El tema del concurs és OTROS MUNDOS, en commemoració del centenari del naixement de Carlos Edmundo d'Ory (1923-2010), poeta i contista. La paraula creadora de Carles Edmundo d'Ory apareix sempre il·luminada per la recerca incessant d'altres mons, d'altres éssers, d'altres coses. Al llarg de la seva vida, aquesta va ser una de les raons profundes que mogués el món dels seus relats: la creença que la realitat, en el seu sentit més cabal, es troba amagada, amagada, als llocs més recòndits de la nostra existència quotidiana . El somni és una de les portes d'accés a aquest món “un altre” que ens reclama sense parar. Com a Alícia, la nena que tingués la valentia de trepitjar el país de les meravelles, el costat del mirall ens espera. De nosaltres depèn descobrir-ho. Només així ens coneixerem millor. Només així, també serem més lliures i autèntics.

La data límit per al lliurament dels textos és el 3 DE MARÇ DEL 2023 i el lliurament dels premis tindrà lloc en el marc de la VIII Setmana de les Lletres hispàniques del Departament de Filologia i Comunicació, celebrat a la Universitat de Lleida.


 

 

   Darrera modificació: