Estrena del curtmetratge "24 hores"a la sala d'actes de la UdL (4 de juny; 18.30h)

Descarregar Pdf

Premier del cortometraje "24 horas"

Demà a les 18.30h a la sala d'actes del Campus del Rectorat de la UdL tindrà lloc la premier del curtmetratge 24 hores. Aquest projecte ha estat desenvolupat com a Treball de Fi de Grau (TFG) del Grau en Comunicació i Periodisme Audiovisual per les autores Judit Julián, Eva Beltran, Cloe Torcuato i Dídac López.

L'argument del curtmetratge és el següent: Després de rebre la notícia que només li queden 24 hores de vida per part d'una Pitonissa creada per la Intel·ligència Artificial, Àlex s'endinsa a una nit d'aventures desenfrenades al costat d'un minirobot anomenat, Vida. Sobreviu a la predicció i s'enfronta a la Pitonissa a la recerca d'explicacions. El que no sap, és que la seva cerca el portarà a descobrir sorprenents veritats que desafiaran la seva percepció de la realitat.

L'acte consistirà amb una breu benvinguda a càrrec del coordinador del grau Guillem Suau Gomila, projecció del curtmetratge, debat dirigit sobre la producció amb les autores i el presentador de l'acte Rubén Ramos i finalment, debat amb el públic i torn obert de preguntes.

Serà un plaer poder trobar-nos.